مرغ+17 کیلوئی

 پختن مرغ با 17 کیلوئی

 1- مرغها رو پس از شستن داخل آبلیمو پیاز  و نمک میخوابونیم

2- انتهای دو ران مرغ رو با یک سیم به هم میبندیم

3- میله رو داخل زمین فرو میکنیم و  بعد مرغ  را از ناحیه یقه (شکاف کنار گردن و سینه)داخل میله فرو میکنیم و بعد سیم بسته شده به دو ران را در شکاف میله قرار میدهیم. تا مرغ به حالت آویزان  قرار گیرد.

4- 17 کیلوئی  را وارونه روی مرغ قرار میدهیم و بعد ذغالهای آماده شده رو روی پیت و اطراف آن قرار میدهیم.

5- بسته به اندازه مرغ و شدت آتش  مرغ پس از 35 تا 45 دقیقه حاظر میشود.

بدلیل حرارت غیر مستقیم این روش یکی از روشهای عالی برای پختن مرغ  است .  البته اگه کسی بتونه با این قیمتها مرغ بخره.

پیت

/ 4 نظر / 119 بازدید
هادی

سلام همشهری خوبی فک کنم اسماعیلی چه بی خبر و با چراغ خاموش. آقا لینکت کردم دوست داشتی با همون اسم وبلاگ لینک کن.

بهروز سلمانزاده

آقا سلام، با این اهنگ وبلاگت حال کردم دمت همیشه گرم و همیشه برقرار باشی به همه همشهریت هم سلام این هموطن تهرون نشینت رو هم برسون

سایت هودر

با سلام وخسته نباشید مطالب ارزشمندی داشت وبلاگتان ولی کاش خبری میدادید تا از این مطالب زیبا در سایت هودر پایگاه خبری شهرستان طبس هم استفاده میکردیم تا تلاش شما را تعداد بیشتری از هم ولایتی ها مشاهده کنند به هر حال خوشحال شدیم که این وبلاگ را دیدیم حتما از مطالب این وبلاگ استفاده خواهیم کرد .موفق باشید

علی

ای ول . چه هنری . حتما قسمت شد با این روش مرغ کباب می کنم .